vineri, 15 iunie 2012

Hagi pregateste doua transferuri BOMBA!

Bicfalvi si Alibec sunt primele nume pe lista lui Hagi. Viitorul va juca la Constanta, unde-si face un nou stadion. Viitorul lui Hagi va fi noul CFR, pariaza Balint. In doar 3 sezoane, Viitorul a ajuns din C in prima liga. E traseul urmat si de CFR, Vaslui si Urziceni. Ianis a sarbatorit alaturi de tatal sau dupa victoria din ultima etapa, 2-0 cu Navodari. NICOLAE DICA: "- Il astepti si pe Bicfalvi? - Va dati seama ca eu mi l-as dori" Intr-o masina decapotabila, doi fani ai lui Hagi au intrat pe gazon, la Ovidiu. Viitorul se muta in casa noua, la Constanta. GHEORGHE HAGI: "Construim stadionul nostru si speram sa fie gata pana la inceput. Daca nu, macar dupa primele 2 etape. Vom vedea, vom vedea daca stau pe banca sezonul viitor. E bine ca am intrat in prima liga, suntem fericiti si ma gandesc si la lucrul asta!" DICA: "Ar fi ceva extraordinar ca sa fim antrenati de domnul Hagi."

Echipa asta va arata peste cativa ani cum poti sa faci performanta si sa vinzi jucatori...in 5-6 ani o sa domine Liga 1...Steaua,Dinamo si Rapid vor apune incet incet din cauza conducerilor care nu au habar de cum functioneaza o echipa de fotbal competitiva..


Hagi: ”Diferenţa dintre mine şi Messi e că el înscrie multe goluri, iar eu dădeam pase pentru a fi marcate”
Viitorul Constanta are toate sansele sa fie nou-promovata cu cel mai mare capital de simpatie din istoria Liga 1! Hagi se gandeste chiar sa joace pe National Arena!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu